kaytto PDF-XChange编辑

XChange -sovelluksen mukana tulee useampi ohjelma。PDF XChange编辑器-sovelluksella voi tehdä monenlaista editointi- ja kommentointitehtäviä。Lisäksi voit halutessasi salata dokumentin ennen sähköpostilla lähetystä。

XChange Toolsilla voit taas muokata monpuolisesti PDF-tiedostoja。Lue täältä lisää PDF XChange Toolsin käytöstä

Tiesithän, että monesta ohjelmasta voit tallentaa dokumentin suoraan pdf-tiedostoksi。Valitse另存为ja tiedoston tyypiksipdf

选项卡

Tarkka ohje

Tyokalurivien saaminen nakyviin

Voit valita mitkä työkalurivit ovat kyseisessä ohjelmassa näkyvissä。

• Valitse valikkoriviltaNäytä(视图)> Työkalurivit(工具栏)
  • Napsauta haluamasi työkalurivejä saadaksesi ne näkyviin。

Tekstin korostaminen

Myös tekstin korostaminen on mahdollista!

• Varmista,埃特Kommentti ja merkintä(评论和标记)-tyokalurivi nakyvissa。
  • NapsautaTekstin korostustyökalua(高亮文本工具)。Nyt voit maalata tekstiä PDF-tiedostossa。

Korostustyylin muokkaaminen:

• Napsauta korostustyökalua hiiren oikealla painikkeella。
  • ValitseNayta kommenttien tyylit(显示评论样式面板)。Seuraavaksi avautuu uusi ikkuna, josa voit muokata korostustyyliä。

Graafisen objektin lisaaminen

我们lisata esim。nuolia, viivoja tai muita graafisia objekteja PDF-tiedostoon。Varmista,埃特Kommentti ja merkintä(评论和标记)-tyokalurivi nakyvissa。

• Napsauta työkaluriviltä objektia, jota haluat käyttää。

• Napsauta tämän jälkeen tiedostossa sitä kohtaa, mihin haluat objektin näkyviin。

• Voit muokata objektin tyyliä napsauttamalla työkalua hiiren oikealla painikkeella ja valitsemallaNayta kommenttien tyylit(显示评论样式面板)

Puhekuplan lisaaminen

• Napsauta tyokaluriviltaPuhekupla (Callout工具)-painiketta。

• Napsauta sitä kohtaa tiedostossa, johon haluat puhekuplan nuolen lisättävän。
  • Pidä hiiren vasen painike pohjassa ja ja vie kursori siihen kohtaan, mihin haluat its kuplan tulevan。
  • Kirjoita kuplaan haluamasi teksti。

Tekstin lisaaminen

• NapsautaKirjoituskone-tyokalua tyokalurivilta。

• Napsauta sitä kohtaa tiedostossa, mihin haluat tekstiä lisättävän。
  • Kirjoita haluamasi teksti。

Jos haluat muotoilla kirjoittamasi tekstin ulkoasua:

• Kaksoisnapsauta kirjoittamaasi tekstiä, jotta se aktivoituu。
  • Maalaa hiirellä teksti ja napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella。
  • ValitseTekstin muotoilu(文本格式化)

Vaihtoehtoisesti voit käyttää työkalupalkin työkaluja fontin vaihtameisen ja koon mumutamisen。

Tekstiruudun lisaaminen

• NapsautaTekstiruututyokaluatyokalupalkista。
  • Työkalun ollessa valittuna pidä hiiren vasten painiketta pohjassa ja vedä hiirtä kunnes tekstilaatikko on haluamasi kokoinen。

Tarralapun lisaaminen

• ValitseTarralappu -tyokalu。

• Napsauta sitä kohtaa tiedostossa, johon haluat lapun lisätä。
  • Seuraavaksi aukeavassa ruudussa voit lisätä tekstiä。

• Voit sulkea ruudun napsauttamalla rastia ruudun oikeassa yläkulmassa。
  • TarralapunSaat uudestaan auki kaksoisnapsauttamalla。

Dokumentin salasanasuojaus

Voit salasanasuojata tiedoston PDF XChange Editor -ohjelmalla。

Avaa文件(Tiedosto) >文档属性(Dokumentin ominaisuudet)。
Avautuu dokumentin minaisuudet -ikkuna。-valilehti Valitse安全。Valitse alasvetovalikosta安全方法密码安全

Avautuu uusi ikkuna salasana-asetuksille。Laita ruksi ruutuun需要密码才能打开文档。Kirjoita haluttu salasana molempinin ruutuihin。Napsauta lopuksi好吧

Laheta salasana vastaanottajalleerikseenesim。tekstiviestilla tai puhelimella。